Over ons

Een bedrijf met passie voor advies en service!

Geschiedenis

In 1965 startte Giel Diddden, samen met zijn echtgenote Mia Ceyssens, een ijzerwarenzaak te Dilsen-Stokkem, waar ze tevens huishoud- en geschenkartikelen aanboden.

Reeds in de beginfase sloeg het noodlot toe met het overlijden van de oprichter, maar Mia Ceyssens zette de zaak vastberaden verder. Al gauw groeide zij in de regio uit tot een welgekende en gerespecteerde zakenvrouw, bij wie men steeds terecht kon voor het nodige advies. Ruim 28 jaar stond zij aan het hoofd van de firma, waarna de zaak onder haar waakzaam oog werd overgedragen aan haar zoon Luc Didden.

Didden NV: een hedendaags bedrijf!

De bedrijfsvisie werd herzien en de zaak omgevormd tot een gespecialiseerde onderneming met een uitgebreid assortiment aan professionele gereedschappen en machines voor de algemene industrie.Didden nv is al twee generaties lang uw partner, in de verkoop en het verhuur van gereedschappen en machines voor de bouwsector, tuindiensten, hout- en metaalindustrie, kortom: de grootste speciaalzaak in zijn segment in de Maaskant!

  • Topmerken zijn voor ons prioriteit!
  • A-merken: een bewuste keuze!

Service, ook na de aankoop

Het productengamma bij Didden nv wordt geselecteerd op basis van bewezen kwaliteit, duurzaamheid en conformiteit aan de strenge Europese veiligheidsnormen. De verdeelde merken vormen een vaste waarde binnen de markt en verzekeren een continuïteit aan vertrouwen. Zo is het verkrijgen van originele onderdelen ook na verloop van jaren gegarandeerd.

Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van onze sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark.

Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden voorzien om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.